Besökare berättar om träffpunkt Lillsidan

Ingrid 87 år
Jag fick information genom hemtjänsten att det fanns en träffpunkt i samma område där jag bodde tidigare. Efter ett tag kände jag mig mogen att göra ett besök. Den omedelbara känslan var att hit vill jag komma, här vill jag vara. Jag fick ett fantastiskt fint bemötande och här fanns vänliga, glada människor och en hemkänsla. Lusten att kunna gå hit, att få vara med i en gemenskap, att hjälpa till och vara behövd trots hög ålder, ja, det gör mig så glad.

Ingrid 87 minskad

Niklas 50 år
Jag fick information genom min kontaktperson i hemtjänsten att det fanns en träffpunkt i området där jag bor. Trots att jag inte var senior tyckte man att jag skulle göra ett besök. Jag fick ett mycket fint och bra bemötande och kände mig välkommen när jag kom första gången. Nu har jag varit här i över 5 år och träffpunkten betyder oerhört mycket för mig och är lagom stor. Jag har fått många nya vänner och känner en stor gemenskap och har brutit en social isolering som jag känt sedan jag fått mitt handikapp.

Niklas 50 minskad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s