Gudstjänst med kyrkkaffe på Ljunggården

Stämningsfull gudstjänst när Svenska kyrkan kommer till oss på Ljunggården. Dagen till ära hade St: Lars syförening bakat massor med härligt kaffebröd som de bjöd på. -Hon som bakat sockerkakan är 94 år, berättade en av damerna. -Jag hämtade den på vägen hit!

P1000312

Kyrkvärden Marianne, prästen Cecilia och kantorn Jonas får posera då vi passar på att inviga vårt nya altare. Singoalla kören som syns i högerkanten sjöng för oss och det är alltid härligt att få lyssna till dem och sjunga med.

P1000313

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s