Femkamp på Ljunggården

I går hade vi femkamp på Ljunggården. Hästsko och pilkastning, kasta prick på kastplattan, skjuta grodor i ”dammen” och slutligen försöka fånga så många fiskar som möjligt på 1 minut. Inte helt enkelt visade det sig men då kunde man ta ett varv till och sedan lämna in det bästa resultatet. Kul hade vi i alla fall och publik som hejade på. Vi avslutade med kaffe och kaka inne hos träffpunkten. Vem som vann? Jo, Ingemar, tätt följt av Helga och Ingegerd. Det gällde att ha tur med grodorna, där kunde man plocka många poäng.

Kollage

Kollage2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s