Förberedelser inför midsommar på Ljunggården

Åke och Karin var ute och plockade blommor till vår midsommarstång. -Det var lång kö till den här aktiviteten, sa Åke skrattande (som stod ensam vid träffpunktens dörr). Men sen var det bra uppslutning, Eivor hjälpte till att köra ut blommorna till parken, Karin tog allt björkris som hon och hennes farbror var och hämtade i skogen i går kväll. Eskil bar korset (stommen till midsommarstången).

Förberedelser

Greta och Eivor band ringarna till stången, Ingemar med flera klippte till björkriset i lagom storlek, Karin och Carola klädde stommen med björkris och alla som ville hjälpte till med att dekorera med blommorna vi plockat. Eskil höll med ståltråd, det är bra att ha resurser i verktygslådan. En välförtjänt kaffepaus hann vi också med förstås.

Tar form

Våran fina kranskulla Ulla-Britt! Imorgon får ni se det färdiga resultatet (om den får vara ifred inatt) det är alltid lika spännande att se? Men om inte så hade vi iallafall väldigt trevligt under arbetet idag. Vi var alla nybörjare, ingen av oss hade någonsin klätt en egen midsommarstång innan idag. Tack alla för en fantastisk insats!

P1010229

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s