Midsommarfirande på Ljunggården

Under bar himmel kunde besökarna höra tonerna av Dragspelsklubbens musik som fyllde Ljunggårdens park. Solen tittade bitvis fram och fikat var lika gott som stämningen.MidsommarTraditionsenligt med jordgubbstårta och svenska flaggan. tårtaEn välförtjänt fikapaus från instrumenten.blåP1010247Dansarna fick inte riktigt ihop en ring runt midsommarstången, men det gick lika bra att skutta som små grodor ändå. Denna härliga kvartett bjöd på flertalet danser till publikens jubel. Vi på Träffpunkten önskar er alla en riktigt glad midsommar!dans Collage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s