Sommaren är härlig när man kan vara ute

Idag hade vi ”Prat café” i parken bakom Ljunggården. Dagens tema var: Första jobbet! Det blev kul och beskrivande av det gamla Enköping, var olika byggnader och arbetsplatser låg belägna. Alla nickade igenkännande utom jag (Karin) och Cinthya som inte ens var födda på 1940 talet, knappt ens våra föräldrar. Vilken tillbakablick vi fick vara med om.

P1010282

Gizmo fick vara med och intog sin ”frukost” i gröngräset för att sedan placera sig troget under borden när han inte hälsade på barnen från förskolan som lekte i aktivitetsparken bredvid. Ytterligare en härlig eftermiddag på bästa jobbet!

P1010279
P1010284

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s