Vår traditionella surströmmingsfest på Ljunggården

Äntligen var den här, vår efterlängtade surströmmingsfest! I onsdags samlades alla som anmält sig till festen och huttrade lite om vädret som inledningsvis inte visade sig från sin bästa sida. Men som vanligt när det är fest och humöret är på topp tittade även solen fram så småningom.

P1010664

 

Innan gästerna anlände så hade Karin, Carola och Cinthya fullt upp med förberedelserna, Karin öppnar burkarna, Carola lägger upp och ställer ut tillbehören och Cinthya fotograferar och är allt-i-allo. För Carola och Cinthya är det första gången som de på riktigt fick känna den ”ljuvliga” doften av den överjästa delikatessen. De tyckte sådär om den och valde att inte provsmaka i år.

KOLLAGE0

 

En överraskning blev det i år, under varje kaffekopp stod det ett nummer och på det lottades det ut 13 ätbara vinster. Eivy tar emot sin vinst av Carola. Kul initiativ blev kommentarerna!

Kollage lotteri

 

Olle reser sig och håller ett fint tacktal till oss i personalen och alla applåderade instämmande, varm om hjärtat tackade även vi för att alla gäster gör detta till en sån fin tradition varje år.

P1010674

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s