Populär cykeltur med side-by-side cykel

Solen sken och det var ljumma vindar igår eftermiddag, perfekt för en cykeltur helt enkelt. Ellen ville egentligen bara ha skjuts hem till dörren men det slutade med att vi tog en tur ner runt Västerhallen och hem igen. Det här vill jag göra igen men nu ska jag dricka kaffe med Inga-Lill!

p1010762

 

Kan jag verkligen det här sa Ingegerd? Sen cyklade vi runt hela Enögla, fantastiskt roligt. Det var ett tag sedan jag gick här, kul att se hur det ser ut och titta de har ett klocktorn vid Enöglakyrkan!

p1010767

 

Det var länge sedan jag var ute och cyklade sa Linnéa när hon klev upp på cykeln. Jag cyklade mycket när jag var yngre, det här var kul!

p1010769

 

Siste man raggade jag upp på Ljunggårdens altan, det var knappt att cykeln fick plats på rampen men där satt Sven och väntade på mig.

p1010770

Jag tyckte att det började gå trögt att trampa och tänkte att det var fasligt dålig kapacitet på batteriet. Sven fick hjälpa till att trampa i uppförsbackarna annars hade vi nog inte tagit oss upp men det gjorde han med bravur. Det visade sig senare att jag glömt att vrida på batteriet så jag hade inte haft så mycket hjälp av elmotorn. Skönt att det var nedförsbacke nästan hela vägen tillbaka till Villa Sandgatan där jag lånat cykeln och tur att jag hade Sven till hjälp uppför sista backen. Det var länge sedan jag haft så roligt som att få sällskap av alla glada medresenärer. Det här måste vi göra oftare.

p1010772

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s