Vi gör det tillsammans på Lillsidan!

Allt blir så mycket roligare när man hjälps åt. Årets surstömmingsfest ska snart gå av stapeln och det har dukats, kokats potatis, fixats och donats, Ulla och Solveig tar på sig att öppna surströmmingsburkarna. Bäst att ha burken i en plastpåse så det inte sprutar spad överallt. Extra stolar måste vi ha, säger Teo och tar fram en ur garderoben.

kollage

Vi hann precis klart innan gästerna kom. En härlig doft börjar sprida sig när första surstömmingsburken ställs på bordet, några rynkade på näsan och föredrog sillburkarna. Vi höjer glasen till en skål och börjar festen!

p1000439

Men det här blev en fest som vi sent ska glömma oj så roligt vi hade. En extra bonus var att Siv tog med sig sitt dragspel och kompisen Ulla bjöd på hembakade bakelser. Jag säger ett -Stort Tack!- till alla er som gjorde den här dagen lyckad, ensam hade jag aldrig klarat det, avslutar Inger.

p1000447

p1000458_red

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s