En händelserik dag

På förmiddagen kom Cynthia på besök och det blev verkligen ett kärt återseende för många. Till vår stora förtjusning  lovade hon att komma tillbaka och laga peruansk mat snart igen.hallbildSenare på eftermiddagen kom Göran Källgården och föreläste om svunna tider. Vi fick många härliga skratt och anekdoter från besökarna. Härligast var nog att höra de berättelser som handlade om när man svängde sina lurviga på någon av de otaliga dansbanorna som fanns i och runt Enköpingstrakten. Det var tider det!
goran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s