Studiebesök i Bachohallen

Förra veckan hann matgruppen med ett väldigt lyckat besök i ishallen. Teo som guidade runt i hallen hade fullt sjå att höras när puckarna slog hårt i sargen men det hindrade knappast hans entusiasm för att berätta för de nyfikna åhörarna. Teo är välorienterad i denna hall eftersom han vid varje hemmamatch säljer lotter för ESK. Tack för den givande rundvandringen, en del av oss hade aldrig besökt denna hall. Kul men kallt huttrades det emellanåt. Före åt hela gänget lunch på restaurang ”Pucken”. Nästan lika gott som när vi lagar mat på Lillsidan tyckte de flesta!

ishallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s