Julmys på Lillsidan

Med sprakande vedbrasa i bakgrunden smakade risgrynsgröten och skinksmörgåsen extra gott. Det var inte bara värmen från brasan som spred sig runt bordet, vi fick även maka ihop oss så att alla gäster fick rum tillslut och konstaterade att Träffpunkt Lillsidan behöver mer bord och stolar nästa år. Eskil från Ljunggården upplyste oss om att 60 cm är lagom yta för vardera gäst kring bordet, men idag så tullade vi lite på det avståndet.brasmys

Efteråt samlades en tapper skara i köket för efterarbetet, vi andra skrattade gott åt denna lilla ”tomteverkstad” som i flygande fläng fick undan disken i rask takt. Dessutom hade Solveig och Gertrud ovetandes lyckats matcha ihop sig med likadana blusar dagen till ära.
picmonkey-collagegrotlunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s