Senior Självklart!

Var tredje fredag anordnar Träffpunkt Kryddgården ”Senior Självklart,” där vi diskuterar och informerar om saker som anses ”självklara vardagliga ting” men som i praktiken kanske inte är det trots allt. Vi presenterar olika teman som berör dig som senior. Denna vecka var det kommunens äldreombudsman Elisabeth Sköld som var inbjuden. Hon berättade om sin roll och hur hon tillsammans med andra aktörer kan vägleda, stödja och upplysa i olika frågor som berör äldre, dagens tema var framför allt det digitaliserade samhället som skapar utanförskap i mångas vardag. Många frågor väcktes och än fler samtal och dialoger kommer fortsättningsvis att leva vidare. Dagen till ära hamnade vi ute i cafédelen eftersom stamrenovering pågår i våra lokaler, men allt går att lösa med lite vilja och gott mod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s