Att leva med synskada

När Jan Wigdell besökte Lillsidan och var veckans gäst, så berättade han med humor och med glimten i ögat hur det verkligen är att leva med en synskada. Det blev mycket skratt om dråpliga situationer som Jan möter var dag men också  allvarsamma diskussioner och frågor om detta viktiga ämne.
Jan är även författare till boken ”Se dig för” som belyser en synskadads vardag för läsaren på ett lättbegripligt sätt. Själv drabbades Jan av gula fläcken och hans syn försämrades från 100 % till 1 %. I boken tar han bland annat upp hur man ledsagar rätt och hur olika hjälpmedel fungerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s