Utmaningar i StyrkePuls

Denna termin startade vi StyrkePuls för att se om det fanns intresse för att prova på seniorpower i A-salen. För en del var det ett begrepp man hört i seniorgymmet och som man provat att utföra med maskinerna. Explosiv träning med styrka och puls. Men tänk så bra det blev när vi visade att detta kunde utföras även utan maskiner med hjälp av hantlar, gummiband och en massa jädrar anamma! Eftersom detta pass är ett av våra populäraste så kommer vi självklart ha StyrkePuls även till hösten. Vi passar på att påminna om att vårterminen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Så kom och ge dig själv en härlig utmaning, vi kör hårt ända in i slutet av maj. Vecka 21 är vår sista vecka med fysiska aktiviteter i A-salen. Men vi kommer erbjuda stavgång och andra uteaktiviteter under hela sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s