Träffpunktssommar har startat

Vackert försommarväder och full fart var det när Lillsidan grillade korv vid Sommarro. Här bars det stolar och bord under muntra skratt. Grillmästaren bjöd som vanligt frikostigt både på nygrillad korv och posering.Siv tog en powerwalk för att möta upp resten av gänget. Leif Hedström som representerar föreningen Delaktighet handlingskraft rörelsefrihet. (F.d DHR) hade dessutom haft en föreläsning om denna idyll i april månad. Det fanns oerhört mycket spännande att berätta om en av Enköpings anrika byggnader.
Vi hade en premiär i måndags!
Äntligen kom cirkelträningen igång på Ljunggården och vädret kunde inte vara bättre, nästan en anings för varmt men det hindrade inte de 11 deltagarna som dök upp på måndagens pass. Från och med v 22 och hela juni kommer vi erbjuda cirkelträning om vädret tillåter, välkomna!
Lyckliga tjejer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s