Cirkelträning är en populär träningsform.

Cirkelträningen är en intervallträning med olika stationer av övningar som utförs i grupp. En träning som ger både kondition, styrka, balans och koordination. Deltagare antalet har växt så vi knappt fått plats och efterfrågan har blivit stor på kort tid. Nu har vi utökat med ett pass till i veckan för att erbjuda fler möjligheten att deltaga.

Det här är så roligt och man känner verkligen att man får jobba med hela kroppen, instämmer flertalet i. Allt från att lyfta vikter, använda thera-band och att ta sig ner på golvet och utföra övningar. -Vilket är bra att få göra säger Ingrid 80 år. En helt fantastisk träning som stärker kropp och knopp så man kan få fortsätta vara rörlig och hänga med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s