Träffpunkt Kryddgården

En mötesplats för dig som är senior +65
Välkommen till träffpunkt Kryddgården! En mötesplats som är öppen för alla seniorer i Enköpings kommun. Här har du möjlighet att lära känna nya människor, hitta nya intressen, röra på kroppen och aktivera knoppen, ja i stort sett allt som är bra för själen.
Vi vill kunna erbjuda dig ett aktivare liv och bidraga till en meningsfull vardag. Du behöver inte vara medlem eller vara bosatt här på Kryddgården för att få vara delaktig i vår gemenskap av det fysiska likväl som det sociala aktiviteterna som anordnas. Det krävs heller inga förkunskaper och de flesta av våra aktiviteter är så klart kostnadsfria.
En del som t.ex. festligheter, utflykter samt minigolf anordnas till självkostnadspris och annonseras då på separata flyers.

Våra aktiviteter
Vi erbjuder fysiska pass med uppbyggnad av rörlighet, spänst, styrka och puls eller varför inte prova på dans till medryckande rytmisk musik. Kanske vill du vara med och ”knäcka” en frågesport eller sjunga i vår ”kören med krydda”  Med jämna mellanrum gästas vi dessutom av lokala underhållare. Förutom ledarledda aktiviteter så händer det en hel del andra roliga och traditionella festligheter som vi kommer att presentera här på bloggen allt eftersom.
Så håll utkik under ”på gång” till höger i menyn.

Dina åsikter är viktiga
Vi tar tacksamt emot om du kommer med egna idéer av aktiviteter, händelser eller studiecirklar allt efter ditt och andra besökares intressen. Vi försöker möjliggöra det mesta då vårt motto är ”inget är omöjligt”

På Kryddgården finns även ett väveri och en snickarverkstad under vår regi.
I väveriet arbetas det flitigt av ett gäng härliga vävdamer och vill du vara med och väva så tar vi emot intresseanmälan, du måste dock ha kunskap då damerna sköter det mesta själva.
I snickeriverkstan har vi kunniga personer som står till tjänst efter överenskommelse. Då verkstan är uppbokad genom olika föreningar som håller kurser så är verkstan öppen övriga tider som inte står angiven.

Kontakt
Är du nyfiken och vill veta mer om oss är du varmt välkommen att besöka oss på Kryddgården, du behöver inte boka ditt besök i förväg. Våra öppettider är helgfri vardag 10.00–15.00 med lunchstängt 12.00–13.00 om inget annat anges i vårt aktivitetsschema, som du hittar till höger i menyraden.

Vi som arbetar här på träffpunkt Kryddgården är aktivitetsledare eller fysioterapeuter.
Varmt välkomna!

I anslutning till träffpunkten så bedriver vi även ett mysigt café i samarbete med Omnia daglig verksamhet.
Där det säljes kaffe, te, smörgåsar och hembakat kaffebröd. Allt till självkostnadspris.
Caféets öppettider.
Helgfri måndag- torsdag mellan klockan 13.00 – 14.30 fredagar 9.30 – 14.00.

Det finns även möjlighet att luncha på vår närliggande omtyckta restaurang Krydda.