Om träffpunkterna

Kanske blev det så att när du slutat arbeta blev det dagliga mötet med andra människor inte lika självklart längre? Kanske blev det mer ensamt än du tänkt det? Då finns träffpunkterna för dig som är ledig om dagarna och vill fylla tiden genom att träffa andra människor. Möten som kan vara början till ett rikare socialt liv. Vi välkomnar alla över 65 år men åldern spelar inte så stor roll, du är välkommen även om du har några år kvar till 65.

På träffpunkten finns det möjlighet att delta i olika ledarledda aktiviteter eller bara komma in för en pratstund, kanske tar du med en vän eller lär känna en ny? Det är du själv som bestämmer hur du vill delta och med vad? Längst upp i den övre menyn hittar du träffpunkterna som den här bloggen handlar om, du klickar på den träffpunkt som intresserar dig mest, där kan du se vad som händer under veckan. Utbudet kan variera lite så det finns chans att du hittar något som passar just dig. Det bästa med allt är att du behöver inte föranmäla ditt besök och det kostar inte något. Du får gärna vara med och forma verksamheten, kanske till och med leda en egen aktivitet.

Passa på att titta in nästa gång du är ute och går. Alla är hjärtligt välkomna!

I Enköpings kommun finns det flera träffpunkter som är öppna för dig över 65 år. Den här bloggen handlar om våra tre träffpunkter Ljunggården, Kryddgården och Lillsidan. Verksamhetsmässigt ligger vi under Kommunrehab, medan de övriga under omvårdnadsboenden. Vill du veta mer om övriga träffpunkter så finner du vår gemensamma broschyr i menyn till höger, där hittar du också telefonnummer till andra träffpunkter.